Как да Спрем Сърдечен Удар за 60 Секунди

Спира Сърдечен Удар за 60 секунди

Знаете ли, че бихте могли да спрете сърдечен удар само за 60 секунди с лют червен пипер? Да, правилно сте прочели; лютият червен пипер има силата да спре сърдечен удар точно за 60 секунди!

"През 35-годишната практика и работата с хора, аз никога не съм губил патициент при домашни посещения в следствие на сърдечен удар и причината за това е, където и да отида, ако те все още дишат - аз им давам чаша чай от лют червен пипер (една чаена лъжичка лют червен пипер в чаша топла вода, и в рамките на минути, те са добре)." 

Това е от земеделски производител-лечител д-р Джон Кристофър, човек говорещ от личен опит, а не само спекулации.

Лютият червен пипер трябва да бъде най-малко 90 000 топлинни единици, за да бъде в състояние да спре сърдечен пристъп. Ако лицето е все още в съзнание, се препоръчва да се смесват Лют Червен Пипер с малко топла вода. Но, ако лицето е в безсъзнание, се препоръчва използването на тинктура от екстракт на лют червен пипер и се поставят няколко капки под езика, отново 90000 топлинни единици SHU (съкращение от английски: Scoville Heat Unit).

Превод: Димитър Кирилов | Природолечение.com

Източник

Прочети още:Може да ви хареса също:

1 comments

  1. "Скала на Сковил е сравнителна скала, която измерва степента на лютивост на пипера. Скалата е кръстена на американския химик Уилбър Линкълн Сковил, който разработва метод за измерване на лютивия потенциал на различни люти чушки или по-точно съдържащото се в тях количество капсацин. Единицата, в която се измерва това количество, е SHU (съкращение от английски: Scoville Heat Unit)."

    ReplyDelete