Алуминия в Дезодорантите може да причини Рак на Гърдата. Използвайте Лайм, за да премахнете Миризмата на Тялото

Киселинността в лайма

Потите се много? Честно казано, всички ние го правим. Но знаете ли, че вашият дезодорант може би причинява рак.

Ежедневните задачи във физическата работа, често ни оставят потни ... И би трябвало, тъй като изпотяването е естествен начин, по който тялото се предпазва от прекомерната топлина или прегряване преминало нормалното, здравословно ниво. Потните жлези в организма започват работа, когато вземате участие във физическа работа, фитнес, упражнения, поддръжка на тревни площи, или просто изкачвате горния етаж на жилищна сграда. Въпреки че потенето може да остави чести петна по дрехите, то действително е здравословно и охлажда тялото.

Потните жлези се намират из цялото тяло. Въпреки това, най-активните жлези са разположени около района на подмишниците. Знаете ли, че когато се потим ние всъщност освобождаваме мастни киселини и протеини, които са това, което причинява прекомерното оцветяване на дрехите? Поради това потене, много хора използват продукти като дезодорант или антиперспирант. Често рекламите по телевизията изглеждат така, сякаш целта е да се спре изпотяването. Въпреки това, както заявихме потенето е хубаво нещо. То е естествено и е от съществено значение за живота.

Последните проучвания са установили, че някои химикали в тялото ни съдържат антибиотици, които са добри за нас и могат да убиват вредните микроби върху кожата ни. За съжаление, много фирми използват алуминий и други вредни химикали в техните дезодоранти ... Проучванията показват, че някои от тези вещества могат да причинят рак на гърдата. Ние предлагаме по-естествен подход, като например ... Лайм (зелен лимон)!

Просто разрежете лайма на половина и нанесете внимателно под мишниците си. Използването на лайм може да бъде като изненада за вас. Все пак естественият начин винаги е най-добър, и тази практика е била използвана в продължение на много години от първобитните и народната медицина. Питате, какво прави лайма толкова специален? Е, киселинността е основният фактор в борбата с потта под мишниците. Киселинността в лайма таргетира основният химикал - причинител на неприятната миризма и го изчерпва. Така че вместо да купувате антиперспирант и съдържащ алуминий дезодорант, който е свързан с причиняването на различни ракови заболявания, опитайте да използвате по-естествен подход - Лайм.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Природолечение.com

Може да ви хареса също:

0 comments