Как да изчистите дробовете си Само за 72 часа

Как да очистим белите си дробове

Някои хора изпитват доста затруднения в отказването на цигарите и ние разбираме това!

Нужно е постоянство за пълното им отказване. Ако наскоро сте ги отказали, поздравления! Ако работите върху това, ние знаем, че можете да го направите.

Ще отнеме време на тялото ви, дори десетилетия, за да се излекува напълно, но можете да започнете днес, като си помогнете да очистите белите си дробове от катрана и другите боклуци.

Това е един интензивен режим, но за щастие трае само 72 часа. Нека да навлезет в него.

Първо, отървете се от всички млечни продукти в къщата. Поне за следващите 72 часа. В нощта преди да започне вашия режим, изпийте чаша билков чай по ваш избор. Това ще помогне да се стимулира храносмилането.

На сутринта, изстискайте два пресни органични лимона в 300 мл вода и пийте. След закуска, изпийте 300 мл сок от грейпфрут. Ако не харесвате вкуса на грейпфрут, можете да замените със сок от ананас.

Между закуската и обяда пийте 300 мл сок от моркови. По време на обяд, 400 мл сок, който е богат на калий. Сок от червена боровинка е добър избор.

Повторете това през следващите два дни.

Освен това, можете да си помогнете като:

1. Всеки ден се къпете с гореща вода, което позволява на тялото ви да изхвърля токсини чрез потете.

2. Поставете 5-10 капки евкалиптово масло в купа с топла вода. Поставете главата си над купата и се покрийте с кърпа. Вдишвайте парата, докато водата спре да я произвежда.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Природолечение.com

Може да ви хареса също:

0 comments