Защо Содата за Хляб е едно от най-великите неща, което можете да ползвате!?

Ето какво не знаете, че содата може да направи!
Уникално Средство за Лечение

Фармацевтичната индустрия винаги ще отрича, че нещо толкова евтино като натриевият бикарбонат може да надмине най-скъпите лекарства. Има убедителни доказателства и множество подкрепени теории, които предполагат, че натриевият бикарбонат трябва да е основното и универсално лекарство за широк спектър от заболявания, включително рак и диабет. Всеки терапевт и медицински експерт трябва да използва сода за хляб в лечебните процеси на голям брой заболявания.

Натриев бикарбонат се използва широко в продължение на десетилетия, дори от онколози, които не искат техните пациенти да умират твърде бързо поради прекомерната токсичност на конвенционалните лечения. Натриев бикарбонат се използва рутинно, защото защитава пациентите от токсичността на химиотерапевтичните медикаменти и радиацията, които разрушават бъбреците им или ги убиват.

Натриевият бикарбонат помага за спасението на живота на безброй хора.

Содата за хляб (натриев бикарбонат) е описвана от компанията Arm & Hammer като основен "работен кон" в медицината, за който всеки професионален лекар и майка трябва да знае, но също така и като лекарство, което може да се използва рутинно. Когато се комбинира с други силни фундаментални и естествени вещества като магнезиев хлорид и йод, ние можем да имаме "Светата Троица" от медицински супергерои готови да направят научни чудеса. Натриев бикарбонат е вещество, което трябва винаги да имате под ръка, особено в днешните времена на икономически и здравни извънредни ситуации.

Добре е да имате големи запаси от сода за хляб (тя е евтина и в изобилни количества на Земята). Липсата на бикарбонат в целия свят е най-неузнаваемото медицинско състояние, въпреки че е изключително често. Проблемите свързани с киселинни рН стойности (относителната липса на бикарбонатни йони) оказват огромно влияние върху човешката физиология и колкото повече човек става кисел, толкова по-голям е проблемът за клетъчната физиология. Всяка биохимична реакция е чувствителна към стойността на рН, тъй като ензимите са особено чувствителни към този баланс. Нашата диета играе важна роля в поддържането на благоприятна физическа среда. Голяма част от съвременната диета води до намаляване на рН. Този дисбаланс пречи на клетъчната активност и клетъчната функция, особено ако рН продължава да пада. Прекалено киселото рН води до клетъчно разпадане, което в крайна сметка води до сериозни здравословни проблеми като рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, остеопороза и киселини. Фактът, че биологичния живот работи най-добре в не-кисела (алкална) среда, говори ясно в полза на полезността на содата за хляб.

Содата е отговорна за транспортирането на кислород: разширява кръвоносните съдове и лесно освобождава кислород в тъканите, което означава, че тя увеличава рН / алкалността /. Чрез увеличаване на стойността на рН на урината, содата предотвратява кристализацията на пикочните пътища.

Доказано е, че пикочната киселина може да доведе до диабет, сърдечни заболявания, инфаркт, подагрозен артрит и камъни в бъбреците.

Пероралният прием на сода извлича уран от бъбреците, предотвратява инфекция на пикочния мехур, подагра, артрит, треска и помага за дейността на панкреаса, който е известно, че произвежда бикарбонат и е отговорен за получаването на инсулин.

В случай на ядрена война, армията на САЩ препоръчва бани с 2.5 кг сода, които ще защитят бъбреците и другите органи от излагане на радиация.

Трябва да се пие половин чаена лъжичка сода за хляб в чаша с вода два пъти на ден, но е много важно да се използва фармацевтична сода за хляб, защото тя не съдържа алуминий. Дори е още по-добре ако се пие в комбинация с прясно изцеден лимонов сок или ябълков оцет. За по-тежко заболяване содата е най-ефективна ако се приема с черна меласа, кленов сироп или мед. Но за това лечение е налице необходимост от консултация с медицински специалист, защото то трае само за препоръчителен брой дни.

Без значение дали някой има сърдечни или неврологични заболявания, рак или тежка форма на грип, ако вземете заедно сода и магнезиев хлорид, безопасното лечение е сигурно. Заедно те премахват токсините и киселините от всички клетки, тъкани и органи. Използвайте тази комбинация в период от 4-6 месеца, с 2-4 месеца пауза.
Качествени методи за използване на Сода


Използваме содата за лечение / през устата, баня, клизма / и за домашно ползване. За медицинско лечение трябва да консумирате фармацевтична сода, но за домашна употреба може да използвате сода закупена от магазина. Пийте я два пъти на ден, сутрин и вечер, на гладно, смесена с вода. Препоръчително е да се използва дестилирана вода.

Тя е още по-ефективна ако се пие смесена с ябълков оцет или прясно изцеден лимонов сок.

Това трябва да се получи по следния начин:

Използвайте две супени лъжици ябълков оцет и две супени лъжици прясно изцеден лимонов сок и ги смесете с половин чаена лъжичка сода за хляб. Изчакайте да се появи пяна и след като пяната изчезне се налива вода в чашата и се изпива.

Ако лимона е пръскан с пестициди, сложете в 200 мл вряща вода шепа сол и 5-6 супени лъжици оцет. Когато водата стане студена, поставете лимоните в продължение на 24 часа.

В случай на тежки заболявания и дори рак, смесете сода за хляб с черна меласа, кленов сироп или мед. Това лечение е с продължителност от 7-14 дни.

Черен петмез - Смесете една чаена лъжичка от меласа и сода в чаша с вода и пийте веднъж на ден.

Кленов сироп - Смесете кленов сироп и сода в съотношение 3 към 1. Нагрейте сместа на слаб огън и я разбъркайте. Когато пяната изчезне, изсипва се в бутилка и се слага в хладилника. Трябва да се пие по една чаена лъжичка на ден.

Мед - Същото като с кленовият сироп.

Клизма - На 1 литър вода сложете няколко с.л. сода за хляб.

БАНЯ - / облъчване, химиотерапия / Сложете 2,5 кг сода и 1,5 кг сол в гореща вана. Тя извлича уран и други тежки метали.

Умора, напрежение в мускулите, премахване на мъртвите клетки на кожата - В много гореща вана изсипете една чаша сода. Мъртвата част от клетките на кожата ще бъдат премахнати.

ГРИП - През първия ден дозата е половин чаена лъжичка в чаша с вода и трябва да се пие шест пъти на интервали от 2 часа. През вторият ден трябва да се пият 4 дози през интервал от 2 часа. На третия ден се пият две дози, една сутрин и една вечер. На четвъртия ден продължавате с двете дози.

ПИКОЧЕН МЕХУР - Сложете една чаена лъжичка сода в чаша вода и пийте по две такива чаши, три пъти на ден / това означава 6 чаши дневно /. Това е терапия за първата седмица. Втората седмица трябва да продължи да се пие два пъти на ден (същата процедура, разбира се). На третата седмица трябва да се пият две чаши само, веднъж на ден. Трябва да се спре с лечението след 21 дни.

РАК НА ПРОСТАТАТА - Смесете една чаена лъжичка сода и меласа в чаша вода и пийте по една чаша дневно в продължение на 4 последователни дни. На петия ден трябва да се пият 2 чаши с помощта на същото съотношение смес. Като се започне от шестия до единадесетия ден, трябва да се смесват две чаени лъжички меласа и сода и да се пият два пъти на ден.

Сода за Домашна Употреба

Ухапвания от насекоми или слънчево изгаряне - Направете гъста паста от сода и вода и покрийте болезнената зона. Изплакнете след като изсъхне.

ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ - измиват се в купа с вода с 2-3 супени лъжици сода за хляб.

Почистване на пералната машина - Сложете ½ чаша сода за хляб в програмата за измиване и изплакване.

Неприятни миризми в хладилника - добавете половин чаша сода.

Отломки по тиган или барбекю - Намажете смес от сода и вода и я оставете да престои 10 минути. Мека мебел или тапет - напръскайте със смес от сода и вода и я оставете да престои 10 минути.

Кофа за боклук - На дъното трябва да се поръси малко сода.

Миризма от лук по ръцете - натрийте ръцете си със смес от сода и вода.

Източник


Превод: Димитър Кирилов | Природолечение.com

Може да ви хареса също:

0 comments