Mercedes става Веган - всичко благодарение на веганската звезда от Формула 1 - Люис Хамилтън

Mercedes става Веган

Има голям шанс Мерцедес-Бенц да се откаже от кожата и да продължи като веган концепция, благодарение на Люис Хамилтън.

Световният шампион заяви, че ще обсъди с екипа си и ръководството на компанията изработката на автомобили без естествена кожа. Също така настоява за съзнателни и устойчиви практики в цялата Формула 1.

"Опитвам се да подкрепя устойчивостта в моя тим", казва Хамилтън в интервю за малазийското списание Options. "Опитвам се да участвам по-активно във Формула 1 и да бъда по-осъзнат."

"Мерцедес-Бенц е огромна организация", продължава британецът. "Имам уговорен разговор с изпълнителния директор, за да обсъдим как може да работим върху премахването на цялата кожа, поставена в автомобилите. Това е нещо, в което искам да участвам."

"Искам да бъда част от система, която ще помогне да се излекува света и да направя нещо положително за бъдещето", добавя пилотът.

Активен, загрижен и ангажиран в действия за промяна, шест-кратният световнен шампион наскоро беше поканен за ко-продуцент на филма "The Game Changers", който е продукция на Арнолд Шварцнегер и Джеки Чан и е насочен към погрешното схващане, че атлетите имат нужда от животински протеин за максимални резултати.

"Арнолд е мой идол, гледал съм програмите му на трениране толкова много пъти. Това беше уникална възможност, в която моментално се съгласих да участвам", завършва Хамилтън.

Източник

Превод: С*П | Природолечение.com
Който не е гледал филма: "The Game Changers" - моля нека го направи, прекрасен е!

Може да ви хареса също:

0 comments